Padel Social Club Skutviken-Notviksstan har totalt 5 padelbanor

Totalt finns det hela fem padelbanor inne för dubbel hos Padel Social Club Skutviken-Notviksstan i Luleå men noll padelbanor för singel. Padel Social Club Skutviken-Notviksstan ingår i padelkedja Padel Social Club som har 3 padelhallar och 24 padelbanor.

FaktaInformation
PadelhallPadel Social Club Skutviken-Notviksstan
Öppnade2022-04-01
GatuadressSkutviken-Notviksstan
LandskapetNorrbotten
OrtLuleå
KommunenLuleå kommun
KartvyGoogle Maps
DomänPadel Social Club Skutviken-Notviksstan

Padel Social Club Skutviken-Notviksstan, som finns i Luleå, är en padelhall som har som 5 padelbanor inomhus men inga utomhusbanor.

Padelhallar i Luleå

Totalt på orten Luleå finns det 48 padelbanor i 9 padelhallar som går att hyra för padelspel. Den anläggning som har flest padelbanor i Luleå är Padel Social Club Björsbyn och där finns det 12 banor att utföra sitt padelspel på.

Förutom Padel Social Club Skutviken-Notviksstan finns det 8 till padelhallar i Luleå vilka är.

Padelhallar i Luleå kommun

Om du räknar ihop alla banorna som finns i Luleå kommun kommer du räkna till 48 st olika padelbanor som finns på 9 olika padelanläggningar. Den padelhall som har flest padelbanor i Luleå kommun är Padel Social Club Björsbyn och där finns det totalt 12 padelbanor.

Det finns bara padelbanor på orten Luleå i Luleå kommun så om du vill hitta fler padelhallar får du undersöka andra kommuner i Norrbottens län.

Padelhallar i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 21 padelhallar som har 107 padelbanor som du kan spela padel på om du inte hittar någon ledig tid hos Padel Social Club Skutviken-Notviksstan. Ifall man räknar samman alla padelbanorna på en anläggning så är Padel Social Club Björsbyn den största padelhallen i Norrbottens län eftersom de har 12 padelbanor som ni kan använda för ert padelspel.

Nedan kan du hitta alla kommuner, förutom Padel Social Club Skutviken-Notviksstan i Luleå kommun, med bokningsbara padelbanor.

Hitta alla padelbanor

Här kan du enkelt hitta alla padelbanor som finns i Sverige via:


Hitta ett bra padelracket hos

Tips på flera bra padelrack

Här finns några av de bästa och mest prisvärda padelracken på marknaden.


Padelrackens egenskaper

Padelrack konstrueras på olika sätt för att uppnå varierande egenskaper. Här kan du läsa mer om de olika typerna av padelrack.


Tillverkare av padelrack

Här hittar du de bästa tillverkarna av padelrack

Allt snabbt om Padelrack

Här finns massor med information om padelrack men också en del kul och lustigt rörande padeltennis.


Meny - Padelrack
Till förstasidan på www.padelrack.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
PadelbanorFormenTesterBästa racket