Helsingborg har totalt 76 padelbanor

Padelhallar i Helsingborg

Totalt på orten Helsingborg finns det 76 padelbanor i 12 padelhallar som går att hyra för padelspel. Detta gör att det finns en padelbana per 1 498:e invånare eller om banorna sprids ut i Helsingborg så får banorna 0.54 km² var. Den anläggning som har flest padelbanor i Helsingborg är Padel Crew Helsingborg och där finns det 20 banor att utföra sitt padelspel på.

Lista med padelhallar och padelbanor i Helsingborg

Här listas de padelanläggningar, padelhallar och padelbanor i Helsingborg som för tillfället är tillgängliga att spela padel på.

Orter nära Helsingborg med padelbanor

Det finns sammanlagt 80 padelbanor och 13 anläggningar2 st orter i Helsingborgs kommun. Här är listan med de samhällen i Helsingborgs kommun som du kan spela padel hos.

Förutom i Helsingborg finns det även padelbarnor på en ort till i Helsingborgs kommun. För att spela padel på någon mer ort får du då åka till:

Alla kommuner i Skåne län med padelbanor

Det är inte bara Helsingborg i Helsingborgs kommun som har padelbanor i Skåne län utan det finns totalt 154 padelhallar med 680 padelbanor i 32 kommuner och på 65 orter. Här är listan med de 12 kommuner i Skåne län som har bäst tillgång till padelbanor.

Hitta alla padelbanor

Här kan du enkelt hitta alla padelbanor som finns i Sverige via:

Om det finns fler än 76 padelbanor eller mer än 12 padelhallar i Helsingborg får du gärna tipsa oss om det så fixar vi till faktan här.


Hitta ett bra padelracket hos

Tips på flera bra padelrack

Här finns några av de bästa och mest prisvärda padelracken på marknaden.


Padelrackens egenskaper

Padelrack konstrueras på olika sätt för att uppnå varierande egenskaper. Här kan du läsa mer om de olika typerna av padelrack.


Tillverkare av padelrack

Här hittar du de bästa tillverkarna av padelrack

Allt snabbt om Padelrack

Här finns massor med information om padelrack men också en del kul och lustigt rörande padeltennis.


Meny - Padelrack
Till förstasidan på www.padelrack.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
PadelbanorFormenTesterBästa racket