Malmö har totalt 61 padelbanor

Padelhallar i Malmö

Totalt på orten Malmö finns det 61 padelbanor i 11 padelhallar som går att hyra för padelspel. Detta gör att det finns en padelbana per 5 312:e invånare eller om banorna sprids ut i Malmö så får banorna 1.26 km² var. Den anläggning som har flest padelbanor i Malmö är PDL Center Malmö och där finns det 13 banor att utföra sitt padelspel på.

Lista med padelhallar och padelbanor i Malmö

Här listas de padelanläggningar, padelhallar och padelbanor i Malmö som för tillfället är tillgängliga att spela padel på.

Orter nära Malmö med padelbanor

Det finns sammanlagt 63 padelbanor och 12 anläggningar2 st orter i Malmö kommun. Här är listan med de samhällen i Malmö kommun som du kan spela padel hos.

Förutom i Malmö finns det även padelbarnor på en ort till i Malmö kommun. För att spela padel på någon mer ort får du då åka till:

Alla kommuner i Skåne län med padelbanor

Det är inte bara Malmö i Malmö kommun som har padelbanor i Skåne län utan det finns totalt 154 padelhallar med 680 padelbanor i 32 kommuner och på 65 orter. Här är listan med de 12 kommuner i Skåne län som har bäst tillgång till padelbanor.

Hitta alla padelbanor

Här kan du enkelt hitta alla padelbanor som finns i Sverige via:

Om det finns fler än 61 padelbanor eller mer än 11 padelhallar i Malmö får du gärna tipsa oss om det så fixar vi till faktan här.


Hitta ett bra padelracket hos

Tips på flera bra padelrack

Här finns några av de bästa och mest prisvärda padelracken på marknaden.


Padelrackens egenskaper

Padelrack konstrueras på olika sätt för att uppnå varierande egenskaper. Här kan du läsa mer om de olika typerna av padelrack.


Tillverkare av padelrack

Här hittar du de bästa tillverkarna av padelrack

Allt snabbt om Padelrack

Här finns massor med information om padelrack men också en del kul och lustigt rörande padeltennis.


Meny - Padelrack
Till förstasidan på www.padelrack.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
PadelbanorFormenTesterBästa racket