Eskilstuna har totalt 38 padelbanor

Padelhallar i Eskilstuna

Totalt på orten Eskilstuna finns det 38 padelbanor i 6 padelhallar som går att hyra för padelspel. Detta gör att det finns en padelbana per 1 851:e invånare eller om banorna sprids ut i Eskilstuna så får banorna 0.76 km² var. Den anläggning som har flest padelbanor i Eskilstuna är Stiga Sports Padel Center och där finns det 11 banor att utföra sitt padelspel på.

Lista med padelhallar och padelbanor i Eskilstuna

Här listas de padelanläggningar, padelhallar och padelbanor i Eskilstuna som för tillfället är tillgängliga att spela padel på.

Orter nära Eskilstuna med padelbanor

Det finns sammanlagt 43 padelbanor och 8 anläggningar2 st orter i Eskilstuna kommun. Här är listan med de samhällen i Eskilstuna kommun som du kan spela padel hos.

Förutom i Eskilstuna finns det även padelbarnor på en ort till i Eskilstuna kommun. För att spela padel på någon mer ort får du då åka till:

Alla kommuner i Södermanlands län med padelbanor

Det är inte bara Eskilstuna i Eskilstuna kommun som har padelbanor i Södermanlands län utan det finns totalt 27 padelhallar med 127 padelbanor i 8 kommuner och på 9 orter. Här är listan med de 8 kommuner i Södermanlands län som har bäst tillgång till padelbanor.

Hitta alla padelbanor

Här kan du enkelt hitta alla padelbanor som finns i Sverige via:

Om det finns fler än 38 padelbanor eller mer än 6 padelhallar i Eskilstuna får du gärna tipsa oss om det så fixar vi till faktan här.


Hitta ett bra padelracket hos

Tips på flera bra padelrack

Här finns några av de bästa och mest prisvärda padelracken på marknaden.


Padelrackens egenskaper

Padelrack konstrueras på olika sätt för att uppnå varierande egenskaper. Här kan du läsa mer om de olika typerna av padelrack.


Tillverkare av padelrack

Här hittar du de bästa tillverkarna av padelrack

Allt snabbt om Padelrack

Här finns massor med information om padelrack men också en del kul och lustigt rörande padeltennis.


Meny - Padelrack
Till förstasidan på www.padelrack.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
PadelbanorFormenTesterBästa racket