Solna har totalt 15 padelbanor

Padelhallar i Solna

Totalt på orten Solna finns det 15 padelbanor i 6 padelhallar som går att hyra för padelspel. Detta gör att det finns en padelbana per 5 544:e invånare eller om banorna sprids ut i Solna så får banorna 1.27 km² var. Den anläggning som har flest padelbanor i Solna är Padelgården Solna och där finns det 4 banor att utföra sitt padelspel på.

Lista med padelhallar och padelbanor i Solna

Här listas de padelanläggningar, padelhallar och padelbanor i Solna som för tillfället är tillgängliga att spela padel på.

Orter nära Solna med padelbanor

Det finns 15 padelbanor hos 6 anläggningar på en ort i hela Solna kommun. Här är listan med de samhällen i Solna kommun som du kan spela padel hos.

Det finns tyvärr bara padelbanor i staden Solna i hela Solna kommun. Du bör därför leta efter padelhallar i andra kommuner i Stockholms län och du vill prova nya hallar.

Alla kommuner i Stockholms län med padelbanor

Det är inte bara Solna i Solna kommun som har padelbanor i Stockholms län utan det finns totalt 165 padelhallar med 792 padelbanor i 25 kommuner och på 64 orter. Här är listan med de 12 kommuner i Stockholms län som har bäst tillgång till padelbanor.

Hitta alla padelbanor

Här kan du enkelt hitta alla padelbanor som finns i Sverige via:

Om det finns fler än 15 padelbanor eller mer än 6 padelhallar i Solna får du gärna tipsa oss om det så fixar vi till faktan här.


Hitta ett bra padelracket hos

Tips på flera bra padelrack

Här finns några av de bästa och mest prisvärda padelracken på marknaden.


Padelrackens egenskaper

Padelrack konstrueras på olika sätt för att uppnå varierande egenskaper. Här kan du läsa mer om de olika typerna av padelrack.


Tillverkare av padelrack

Här hittar du de bästa tillverkarna av padelrack

Allt snabbt om Padelrack

Här finns massor med information om padelrack men också en del kul och lustigt rörande padeltennis.


Meny - Padelrack
Till förstasidan på www.padelrack.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
PadelbanorFormenTesterBästa racket