Enköping har totalt 36 padelbanor

Padelhallar i Enköping

Totalt på orten Enköping finns det 36 padelbanor i 7 padelhallar som går att hyra för padelspel. Detta gör att det finns en padelbana per 695:e invånare eller om banorna sprids ut i Enköping så får banorna 0.31 km² var. Den anläggning som har flest padelbanor i Enköping är WAP Enköping och där finns det 15 banor att utföra sitt padelspel på.

Lista med padelhallar och padelbanor i Enköping

Här listas de padelanläggningar, padelhallar och padelbanor i Enköping som för tillfället är tillgängliga att spela padel på.

Orter nära Enköping med padelbanor

Det finns sammanlagt 40 padelbanor och 9 anläggningar2 st orter i Enköpings kommun. Här är listan med de samhällen i Enköpings kommun som du kan spela padel hos.

Förutom i Enköping finns det även padelbarnor på en ort till i Enköpings kommun. För att spela padel på någon mer ort får du då åka till:

Alla kommuner i Uppsala län med padelbanor

Det är inte bara Enköping i Enköpings kommun som har padelbanor i Uppsala län utan det finns totalt 51 padelhallar med 209 padelbanor i 9 kommuner och på 19 orter. Här är listan med de 9 kommuner i Uppsala län som har bäst tillgång till padelbanor.

Hitta alla padelbanor

Här kan du enkelt hitta alla padelbanor som finns i Sverige via:

Om det finns fler än 36 padelbanor eller mer än 7 padelhallar i Enköping får du gärna tipsa oss om det så fixar vi till faktan här.


Hitta ett bra padelracket hos

Tips på flera bra padelrack

Här finns några av de bästa och mest prisvärda padelracken på marknaden.


Padelrackens egenskaper

Padelrack konstrueras på olika sätt för att uppnå varierande egenskaper. Här kan du läsa mer om de olika typerna av padelrack.


Tillverkare av padelrack

Här hittar du de bästa tillverkarna av padelrack

Allt snabbt om Padelrack

Här finns massor med information om padelrack men också en del kul och lustigt rörande padeltennis.


Meny - Padelrack
Till förstasidan på www.padelrack.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
PadelbanorFormenTesterBästa racket