Karlstad har totalt 69 padelbanor

Padelhallar i Karlstad

Totalt på orten Karlstad finns det 69 padelbanor i 12 padelhallar som går att hyra för padelspel. Detta gör att det finns en padelbana per 954:e invånare eller om banorna sprids ut i Karlstad så får banorna 0.41 km² var. Den anläggning som har flest padelbanor i Karlstad är Nordic Wellness Karlstad och där finns det 13 banor att utföra sitt padelspel på.

Lista med padelhallar och padelbanor i Karlstad

Här listas de padelanläggningar, padelhallar och padelbanor i Karlstad som för tillfället är tillgängliga att spela padel på.

Orter nära Karlstad med padelbanor

Det finns sammanlagt 70 padelbanor och 13 anläggningar2 st orter i Karlstads kommun. Här är listan med de samhällen i Karlstads kommun som du kan spela padel hos.

Förutom i Karlstad finns det även padelbarnor på en ort till i Karlstads kommun. För att spela padel på någon mer ort får du då åka till:

Alla kommuner i Värmlands län med padelbanor

Det är inte bara Karlstad i Karlstads kommun som har padelbanor i Värmlands län utan det finns totalt 43 padelhallar med 161 padelbanor i 15 kommuner och på 19 orter. Här är listan med de 12 kommuner i Värmlands län som har bäst tillgång till padelbanor.

Hitta alla padelbanor

Här kan du enkelt hitta alla padelbanor som finns i Sverige via:

Om det finns fler än 69 padelbanor eller mer än 12 padelhallar i Karlstad får du gärna tipsa oss om det så fixar vi till faktan här.


Hitta ett bra padelracket hos

Tips på flera bra padelrack

Här finns några av de bästa och mest prisvärda padelracken på marknaden.


Padelrackens egenskaper

Padelrack konstrueras på olika sätt för att uppnå varierande egenskaper. Här kan du läsa mer om de olika typerna av padelrack.


Tillverkare av padelrack

Här hittar du de bästa tillverkarna av padelrack

Allt snabbt om Padelrack

Här finns massor med information om padelrack men också en del kul och lustigt rörande padeltennis.


Meny - Padelrack
Till förstasidan på www.padelrack.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
PadelbanorFormenTesterBästa racket