Västerås har totalt 71 padelbanor

Padelhallar i Västerås

Totalt på orten Västerås finns det 71 padelbanor i 13 padelhallar som går att hyra för padelspel. Detta gör att det finns en padelbana per 1 810:e invånare eller om banorna sprids ut i Västerås så får banorna 0.69 km² var. Den anläggning som har flest padelbanor i Västerås är PDL Center Hacksta och där finns det 11 banor att utföra sitt padelspel på.

Lista med padelhallar och padelbanor i Västerås

Här listas de padelanläggningar, padelhallar och padelbanor i Västerås som för tillfället är tillgängliga att spela padel på.

Orter nära Västerås med padelbanor

Det finns sammanlagt 72 padelbanor och 14 anläggningar2 st orter i Västerås kommun. Här är listan med de samhällen i Västerås kommun som du kan spela padel hos.

Förutom i Västerås finns det även padelbarnor på en ort till i Västerås kommun. För att spela padel på någon mer ort får du då åka till:

Alla kommuner i Västmanlands län med padelbanor

Det är inte bara Västerås i Västerås kommun som har padelbanor i Västmanlands län utan det finns totalt 28 padelhallar med 109 padelbanor i 10 kommuner och på 12 orter. Här är listan med de 10 kommuner i Västmanlands län som har bäst tillgång till padelbanor.

Hitta alla padelbanor

Här kan du enkelt hitta alla padelbanor som finns i Sverige via:

Om det finns fler än 71 padelbanor eller mer än 13 padelhallar i Västerås får du gärna tipsa oss om det så fixar vi till faktan här.


Hitta ett bra padelracket hos

Tips på flera bra padelrack

Här finns några av de bästa och mest prisvärda padelracken på marknaden.


Padelrackens egenskaper

Padelrack konstrueras på olika sätt för att uppnå varierande egenskaper. Här kan du läsa mer om de olika typerna av padelrack.


Tillverkare av padelrack

Här hittar du de bästa tillverkarna av padelrack

Allt snabbt om Padelrack

Här finns massor med information om padelrack men också en del kul och lustigt rörande padeltennis.


Meny - Padelrack
Till förstasidan på www.padelrack.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
PadelbanorFormenTesterBästa racket