West Coast Padel - Stora Höga har totalt 2 padelbanor

West Coast Padel - Stora Höga i Stora Höga har två inomhusbanor, en för dubbelspel och en för singelspel. West Coast Padel - Stora Höga ingår i padelkedja West Coast Padel som har 4 padelhallar och 8 padelbanor.

FaktaInformation
PadelhallWest Coast Padel - Stora Höga
GataSelins väg 4
Postnummer444 60
KommunStenungsunds kommun
Nummer010-2146530
SamhälleStora Höga
LänVästra Götalands län
LandskapBohuslän
LokaliseringGoogle Maps
WebbplatsWest Coast Padel - Stora Höga
BanbokningLediga tider

West Coast Padel - Stora Höga, som finns i Stora Höga, är en padelhall som har sammanlagt 2 padelbanor inomhus varav 1 är för dubbel och 1 är singel.

Padelhallar i Stora Höga

I Stora Höga finns det 2 padelbanor på den enda padelanläggningen på orten som du kan spela padel hos. West Coast Padel - Stora Höga är den enda padelanläggningen i Stora Höga så om du vill hitta fler alternativ vår du titta på andra padelhallar i Stenungsunds kommun eller Västra Götalands län.

Padelhallar i Stenungsunds kommun

Om du räknar ihop alla banorna som finns i Stenungsunds kommun kommer du räkna till 8 st olika padelbanor som finns på 3 olika padelanläggningar. Den padelhall som har flest padelbanor i Stenungsunds kommun är Padelcenter Stenungsund och där finns det totalt 4 padelbanor.

Förutom i Stora Höga finns det bara padelspel på en ort till i Stenungsunds kommun. För att spela padel får du då åka till:

Padelhallar i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 220 padelhallar som har 968 padelbanor som du kan spela padel på om du inte hittar någon ledig tid hos West Coast Padel - Stora Höga. Ifall man räknar samman alla padelbanorna på en anläggning så är Every Padel Åby den största padelhallen i Västra Götalands län eftersom de har 26 padelbanor som ni kan använda för ert padelspel.

Nedan kan du hitta alla kommuner, förutom West Coast Padel - Stora Höga i Stenungsunds kommun, med bokningsbara padelbanor.

Hitta alla padelbanor

Här kan du enkelt hitta alla padelbanor som finns i Sverige via:


Hitta ett bra padelracket hos

Tips på flera bra padelrack

Här finns några av de bästa och mest prisvärda padelracken på marknaden.


Padelrackens egenskaper

Padelrack konstrueras på olika sätt för att uppnå varierande egenskaper. Här kan du läsa mer om de olika typerna av padelrack.


Tillverkare av padelrack

Här hittar du de bästa tillverkarna av padelrack

Allt snabbt om Padelrack

Här finns massor med information om padelrack men också en del kul och lustigt rörande padeltennis.


Meny - Padelrack
Till förstasidan på www.padelrack.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
PadelbanorFormenTesterBästa racket