Padel of Sweden Örkelljunga har totalt 4 padelbanor

Padel of Sweden Örkelljunga i Örkelljunga har fyra dubbelpadelbanor som man spelar inomhus på men noll banor för att spela singel på. Padel of Sweden Örkelljunga ingår i padelkedja Padel of Sweden som har 9 padelhallar och 36 padelbanor.

FaktaInformation
PadelhallPadel of Sweden Örkelljunga
Öppnade2021-12-31
KommunÖrkelljunga kommun
LandskapSkåne
TätortÖrkelljunga
LänSkåne län

Padel of Sweden Örkelljunga, som finns i Örkelljunga, är en padelhall som har som 4 padelbanor inomhus men inga utomhusbanor.

Padelhallar i Örkelljunga

Totalt på orten Örkelljunga finns det 5 padelbanor i 2 padelhallar som går att hyra för padelspel. Den anläggning som har flest padelbanor i Örkelljunga är Padel of Sweden Örkelljunga och där finns det 4 banor att utföra sitt padelspel på.

Förutom Padel of Sweden Örkelljunga finns det bara en padelanläggning till i Örkelljunga och det är.

Padelhallar i Örkelljunga kommun

Om du räknar ihop alla banorna som finns i Örkelljunga kommun kommer du räkna till 5 st olika padelbanor som finns på 2 olika padelanläggningar. Den padelhall som har flest padelbanor i Örkelljunga kommun är Padel of Sweden Örkelljunga och där finns det totalt 4 padelbanor.

Det finns bara padelbanor på orten Örkelljunga i Örkelljunga kommun så om du vill hitta fler padelhallar får du undersöka andra kommuner i Skåne län.

Padelhallar i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 154 padelhallar som har 680 padelbanor som du kan spela padel på om du inte hittar någon ledig tid hos Padel of Sweden Örkelljunga. Ifall man räknar samman alla padelbanorna på en anläggning så är Padel Crew Helsingborg den största padelhallen i Skåne län eftersom de har 20 padelbanor som ni kan använda för ert padelspel.

Nedan kan du hitta alla kommuner, förutom Padel of Sweden Örkelljunga i Örkelljunga kommun, med bokningsbara padelbanor.

Hitta alla padelbanor

Här kan du enkelt hitta alla padelbanor som finns i Sverige via:


Hitta ett bra padelracket hos

Tips på flera bra padelrack

Här finns några av de bästa och mest prisvärda padelracken på marknaden.


Padelrackens egenskaper

Padelrack konstrueras på olika sätt för att uppnå varierande egenskaper. Här kan du läsa mer om de olika typerna av padelrack.


Tillverkare av padelrack

Här hittar du de bästa tillverkarna av padelrack

Allt snabbt om Padelrack

Här finns massor med information om padelrack men också en del kul och lustigt rörande padeltennis.


Meny - Padelrack
Till förstasidan på www.padelrack.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
PadelbanorFormenTesterBästa racket